Pidennä käyt­tö­ikää – vaihtoehto kylpy­huone­remontille

Kylpyhuo­neiden huolto­palvelut sopivat hyvin mm. kotitalouksille, talo­yhtiöille, hotel­leille, ravintoloille ja laiva­yhtiöille.

Huolto­palveluilla kylpy­huoneeseen saadaan helppo­hoitoiset ja puhtaat pinnat. Huolto­toimet myös piden­tävät merkit­tävästi tilojen käyt­töikää. Kylpyhuoneiden ja saunojen pinnat ovat haastavia puhtaana­pidettäviä. Huoltopal­velu edistää sekä koti­talouk­sien että yritysten, hotellien, laivojen ja ravintoloiden puhtaus- ja säästötavoitteita. Huollon jälkeen tilat ovat helppohoitoiset ja bakteerivapaat – uudelleen­pesuun riittää vesi ja mieto pesuaine. Huolto­toimet pidentävät merkit­tävästi tilojen käyttöikää ja siivous­kuluissa säästyy selvää rahaa. Huolto on 2-vaiheinen:

1. Huipputehokas kuiva­höyry puhdistaa

190 asteinen höyry tappaa bakteerit ja poistaa vuosien saatossa kertyneet liat ja pint­tymät, ilman kemikaaleja - pintoja vahin­goitta­matta. Pinta jää niin puhtaaksi, ettei lika löydä tarttumapintaa. Höyry ulottuu jopa sinne, minne ei perintei­sellä siivouksella ylletä.

Lue lisää höyrypuhdistuksesta!

2. Nanopinnoite suojaa

Puhdistetut laatat ja saumat käsitellään nano­suoja-aineella, joka tekee pintaan näkymättömän suojakalvon hylki­mään likaa, rasvaa ja hometta. Pinnasta tulee niin liukas, ettei lika pääse tarttumaan.

Lue lisää nanopinnoituksista!

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!