Palvelut hotelleille ja ravin­toloille

Carpe Team Oy tarjoaa kattavasti kuivahöyry­puhdistus- ja nano­pinnoitus-palve­luita hotelleille ja ravinto­loille koko Suomen alueella.

Kuivahöyry­puhdistus on tehokas ja edullinen ratkaisu tilojen puhdis­tukseen, jonka jälkeen suoritettava nano­pinnoitus takaa helposti hoidettavat pinnat tulevai­suudessa.

Syväpuhdasta säästöä

Hotelleille puhtaus & siisteys ovat äärimmäisen tärkeitä, koska asiakkaat odottavat ehdotonta puhtautta. Tiesitkö, että höyry puhdistaa perintei­stä siivousta tehokkaammin? Kuiva­höyry tappaa bakteerit, punkit ja loiset poistaen samalla pintty­neimmätkin liat. Puhdistus tapahtuu ilman kemikaaleja, allergia­ystäväl­lisesti ja pintoja vahingoitta­matta. Pinta jää niin puhtaaksi, ettei lika löydä tarttumapintaa.

Tehosta suojaa nano­pinnoit­teella!

Syvä­puhdistetut pinnat käsitel­lään nano­suoja-aineella, joka tekee pintaan näkymättömän suojakalvon hylkimään likaa, kosteutta, rasvaa ja hometta. Käsittelyn jälkeen siivous helpottuu – pelkkä vesi ja mieto pesuaine ovat riittävä yhdistelmä puhtauden ylläpitämiseen.
Hotelleissa nanokäsittely soveltuu mainiosti esimerkiksi maali­pinnoille, wc- ja kylpytiloille, ikkunoille, eri tekstiili­pinnoille kuten sohvat ja koko­attiamatot sekä yleis­käytössä oleville tiloille. Nano­pinnoituksen avulla esimerkiksi teräspinnat näyttävät vastapyyhi­tyiltä pidempään.

Edut ja hyödyt

Huoltopalvelu edistää hotellien, laivojen ja ravinto­loiden puhtaus- ja säästö­tavoitteita, koska huollon jälkeen tilat ovat helppo­hoitoiset, bakteeri­vapaat ja allergia­ystävälliset – ja uudelleen­pesuun riittää vesi & mieto pesuaine.
Huoltotoimet pidentävät merkittävästi tilojen käyttöikää, jolloin siivous­kuluissa sääste­tään selvää rahaa ja parannetaan pinta­hygieniaa.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!