Koko kodin remonttipalvelut Porvoon seudulla

Anna kotisi remontti kokeneen ammattilaisen käsiin! Carpe Team Oy tarjoaa monipuoliset rakennus- ja remonttipalvelut asiakkaille kaikkialla Porvoon seudulla. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontit toiveidesi mukaan. Kysy rohkeasti myös muista remontti- ja rakennuspalveluistamme! Lisäksi toteutamme huoltopalveluita taloyhtiöille.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Laadukkaat keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit

Toteutamme keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit sekä muut huoneistoremontit Porvoon seudulla yli 30 vuoden kokemuksella. Hoidamme sekä märkätilojen että muiden huoneiden uudistukset varmoin ottein, tarkasti ja laadukkaasti.


Teemme remontin alusta loppuun toiveidesi mukaan. Esimerkiksi sähkö- ja suunnittelutöistä vastaavat tarvittaessa luotetut yhteistyökumppanimme. Saatkin kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi saman katon alta.


Kylpyhuone-, keittiö- ja saunaremontit materiaaleineen, kalusteineen ja kodinkoneineen ovat kotitalouksille merkittäviä sijoituksia. Varmista siis, että työnjälki on varmasti vaatimallasi tasolla. Valitsemalla kokeneen ammattilaisen saat nauttia lopputuloksesta pitkään!

Hae remonttitöistä kotitalousvähennystä

Tiesithän, että voit saada kotisi ja lomakotisi remontista kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennystä myönnetään ainoastaan työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Vuonna 2020 teetetyissä töissä kotitalousvähennystä on mahdollista saada enintään 2250 euroa.


Voit hakea kotitalousvähennystä esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen ja muiden kodin huoneiden remonttitöistä. Myös saunan remontointi kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta saat Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä