Ikkunoiden ja ovien tiivistys

Kun kylmä tulee sisään, saat apua ovien ja ikkunoiden tiivistyspalvelusta

Tiivistyspalvelumme on tarkoitettu rakennuksille, joiden vanhojen ikkunoiden ja ovien kautta asuntoon syntyy vetoa. Ikkunoihin ja oviin jyrsitään urat, joihin asennetaan tiivisteet saadaksesi nykyaikaisen ja parhaan mahdollisen tiivistyksen. Tiivistämisen avulla saat vetoisuuden pois ilman ikkunan vaihtoa ja säilytät vanhan talon hengen. Ikkunoiden ja ovien tiivistäminen on ratkaisu, kun haluat säästää energialaskuissa ja tuoda asumisviihtyvyyden nykyaikaiselle energiatasolle. Voit jopa välttää ikkunaremontit – ikkunoiden vaihto on monesti niin kallista, että sen tuomaa säästöhyötyä joutuu odottamaan vuosikymmeniä.

Säästä energiaa jopa 5-20 %

Oikein tehty ovi- tai ikkunatiivistys estää vedon, melun, kosteuden sekä ilmansaasteiden pääsyn asuntoon – energiaa säästäen. Uusi energiadirektiivi määrää, että rakennuksesta tulee esittää energiatodistus sen myynti- ja vuokrailmoituksessa: kunnostetut ja tiivistetyt ikkunat ovat kasvava myyntivaltti.

Älä luovu hyvästä vaan paranna sitä

Vanhat ikkunat ovat talon sielu ja ne luovat tunnelmaa. Yleensä vanhat ikkunat ovat tiivistystä ja pintamaalia lukuun ottamatta varsin hyväkuntoisia ja laadukkaita.

Helpotusta kerrostaloasumiseen

Myös vääntynyt ja vetoisa ovi saa erillisen alumiinisen lisätiivistyslistan. Listan avulla esimerkiksi kerrostalon käytävien äänet pysyvät asunnon ulkopuolella. Tuplatiiviillä lopputuloksella edistämme huomattavasti asumismukavuutta äänieristystä parantaen.

Taloudellinen ja pitkäikäinen ratkaisu

Palvelumme takaa, että tiivisteet ovat oikein asennettuja. Teknologiamme avulla saat:

  • Oikeankokoiset ja kestävät silikonitiivisteet
  • Kattavan ja asiantuntevan ikkunoiden terveydentilakatsauksen
  • Tiivisteen, joka kestää normaalikäytössä jopa 15 vuotta

Carpe Team Oy on erikoistunut ikkunoiden ja ovien tiivistämiseen. Yli 20 vuoden kokemus rakentamisen ja remontoinnin alalta pohjustavat lujaa ammatillista osaamista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!